Dommedag på Mars

Sprengningsarbeid pågår

THQ avduker Red Faction: Armageddon.

Det har vært kjent en stund at THQ og Volition jobber med et nytt Red Faction, samt at det skulle slippes en gang i løpet av dette finansåret. Nå har navnet og de første detaljene om prosjektet blitt offentliggjort.

Tøffe dager på Mars

Red Faction: Armageddon foregår et halvt århundre etter begivenhetene i Red Faction: Guerrilla. En ulykke ved maskinen som opprettholdt levelige kår på Mars har herpet planetens atmosfære og tvunget menneskeheten til å flytte ned i de gamle gruvene under overflaten.

Du spiller Darius Mason, sønnesønn av Alec Mason fra det foregående spillet. Han jobber som altmuligmann i den underjordiske byen Bastion og er en av de få som fortsatt drar til overflaten. Når Darius åpner en gammel sjakt i et tempel slipper han løs skremmende vesener som går til angrep på det underjordiske samfunnet. Sammen med en gjeng krigere og arbeidere må Darius stoppe uhyrene før det er ute med menneskeheten på Mars.

Armageddon foregår både i tunnelene under Mars og på den hardt skade overflaten. I tillegg til de underjordiske uhyrene må du også stri med hissige fanatikere som fortsatt befinner seg over bakenivå.

Som vanlig kan du knuse og omstrukturere store deler av dine omgivelser med slegger og eksplosiver. Flerspiller blir det også, men foreløpig er det bare nevnt en modus hvor du og opptil tre kamerater skal kjempe mot horder av romvesener.

Som forgjengeren kommer Red Faction: Armageddon til PlayStation 3, Xbox 360 og PC. Slippmåneden er satt til mars 2011.

PS. Sjekk vår Spillkalender for slippdatoer. Her får du full oversikt over når dine favorittspill kommer!

Siste fra forsiden