Gods & Heroes tilbake fra glemselen

Stå opp fra din grav!

Amerikanske Heatwave har skaffet alle rettighetene til nettspillet.

For et par år siden gikk den amerikanske spillutvikleren Perpetual Entertainment nedenom og hjem. De jobbet med to store nettspillprosjekter da de stengte dørene, et basert på den populære TV-serien Star Trek og et lagt til en mytologisk utgave av det gamle Roma.

Historisk fakta: Romerne måtte ofte bekjempe giganter.

Star Trek Online gjenoppstod hos Cryptic Studios, og ble nylig sluppet på markedet, mens Gods & Heroes: Rome Rising gikk i glemmeboken. Nå melder Heatwave Interactive at de har kjøpt rubel og bit av rettighetene, inkludert spillmotoren og delene av spillet som er utviklet.

Fram til nå var det selskapet PlayGrid som satt med rettighetene, da dette ble grunnlagt av folk fra Perpetual. I tillegg til å ha solgt Gods & Heroes skal de også ha prakket sin nettspillplattform PlayGrid Platform på Heatwave. Denne skal ifølge pressemeldingen brukes som basis for Gods & Heroes og eventuelle fremtidige nettutgivelser fra Heatwave.

Hvilken tilstand Gods & Heroes er i, er uklart. Siden spillet var i beta da Perpetual gikk konkurs er nok store deler av det allerede ferdigutviklet, men vi vet ikke om alt det gamle materialet skal brukes eller ei.

En gammel pressemelding fra 2007 forteller litt om hva Perpetual hadde tenkt seg. Du spiller en kriger i Romerriket som blir dratt inn i en stor konflikt om imperiets skjebne. Grekere, gallere og andre nasjoner truer rikets sikkerhet, og selv Romas guder sitter ikke trygt på sine olympiske troner. Jupiter og kompani utfordres nemlig av rikets gamle guder, som ikke er spesielt begeistret for nykommerne.

Gods & Heroes er et actionrollespill med en særegen vri. I tillegg til å sloss selv kan du rekruttere krigere og monstre til å hjelpe deg. Disse kan plasseres i egne kampgrupper med tilhørende formasjoner, og kan motta ordre fra deg i kamp.

Spillet har ikke fått noen slippdato. Hvilken forretningsmodell det skal bruke er heller ikke klart.

Siste fra forsiden