Star Citizen får kjæledyr dersom prosjektet når 64 millioner dollar

Det allerede svimlende kronerullingsprosjektet slenger mer på mølla.

Star Citizen har blitt gigantisk.
Cloud Imperium Games

Helt siden Chris Roberts og resten av Cloud Imperium begynte å rasle med tiggerkurven for å få laget romsimulatoren Star Citizen for noen år siden, har studioet alltid slengt på nye milepæler for å prøve å få inn litt mer. Givervillige fans har til nå donert om lag 63 millioner dollar, eller rundt 425 millioner norske kroner. Nå har de satt en ny lokkebiff frem for å sikte mot 64 millioner.

Fra før av har spillprosjektet fått alt fra store stjerneskip til flere figurer til oppdtiktede språk. Det nyeste tilskuddet er noe så enkelt som kjæledyr.

Star Citizen kommer en gang i 2016.

– Forvent tradisjonelle muligheter, samt hva som helt eksotisk som vi kan drømme opp for Star Citizen-universet, står det i beskrivelsen.

Målet har også en noe trist undertone i at det er dedisert til hunden Paddington som nylig døde. Paddington var med i en av de første videoene fra selskapet fra 2012, da de rundet 4 millioner dollar.

Star Citizen skal bli et romskytespill som ligner Wing Commander, med en svær enspillerkampanje som spillerne kan boltre seg i. Prosjektet kom til live som et folkefinansiert prosjekt. Pengesterke spillfans verden over har spyttet smått og stort inn i budsjettet siden avdukingen, og beløpet stiger stadig. Siden Cloud Imperium Games har knyttet en del spillinnhold til hvor mye penger som strømmer inn, låses det opp stadig mer av innhold til spillet. Planen er å slippe spillet – kun til PC – i 2016.

Visste du at du kan teste romkampene fra Star Citizen allerede nå?

Siste fra forsiden