Står djevelens herredømme for fall?

Diablo-utfordreren Path of Exile lanseres denne måneden. 

Path of Exile
Grinding Gear Games

Actionrollespillet Path of Exile har vært i åpen beta siden januar, men nå har endelig den «ferdige» versjon 1.0.0 fått lanseringsdato. Utgivelsen finner sted 23. oktober, og den største nyheten for erfarne Path of Exile-spillere er sannsynligvis at den ferdige utgaven introduserer en ekstra figurklasse.

Denne figurklassen kalles «scion», og skal være langt mer komplisert å spille enn de øvrige klassene i spillet. Derfor kan man først låse henne opp når man har fullført kampanjen minst én gang.

Andre nyheter i fullversjonen inkluderer helt ferske miljøer, samt en omfattende sluttdel der du blant annet må ta knekken på en kjip «boss». Men selv om spillet nå er «ferdig» lover utviklerne å legge til mer historieinnhold senere.

Nettbasert actionrollespill

Path of Exile er et nettbasert spill som støtter både samarbeid og kamp mellom spillerne. Her får du i god, gammel Diablo-stil utforske eldgamle ruiner, grotter og ødemarker på jakt etter verdifulle skatter, sjeldne våpen og fæle monstre.

Handlingen fra et fugleperspektiv. Du kan velge mellom en rekke ulike klasser, og disse inkluderer selvsagt alt fra klassiske nærkampspesialister til fokuserte magikere. Figurene oppgraderes gjennom et intrikat system hvor du blant annet får mulighet til å skreddersy de magiske egenskapene deres i stor detalj.

Spillet er gratis å laste ned og spille, men hvor utviklerne håper å tjene penger på salg av gjenstander og andre ting. Dessuten skal spillerne kunne selge ting de ikke har bruk for i en innebygd markedsplass.

Les også: Anmeldelse av Diablo III
Les også: Blizzard avvikler begge auksjonshusene i Diablo III

Siste fra forsiden