Nå kan du prøve Path of Exile

Åpen beta for Diablos nye utfordrer.

Path of Exile er et nettbasert actionrollespill i Diablo-stil. Handlingen foregår i en mørk fantasiverden truet av onde makter, og det er selvsagt en god unnskyldning for å utforske eldgamle ruiner, grotter og ødemarker på jakt etter fæle monstre å drepe, verdifulle skatter å plyndre og kanskje et sjeldent våpen eller to.

I likhet med Diablo, Torchlight og andre slike spill, sees handlingen fra et fugleperspektiv. Du kan velge mellom seks forskjellige klasser, og disse inkluderer selvsagt alt fra klassiske nærkampspesialister til fokuserte magikere. Spillet støtter både samarbeidsspill og kamp mellom spillerne.

En ny fantasyverden må reddes.

Path of Exile er gratis å spille, og skal være designet rundt et økonomisystem hvor spillerne selger utstyr de ikke har bruk for på nettet, og kjøper bedre utstyr fra andre spillere. Utviklerne lover dessuten rike muligheter til å skreddersy figurene dine og det «dypeste» systemet for våpen og andre gjenstander i noe actionrollespill.

Et av de mest interessante systemene i spillet handler om spesialegenskapene til figuren din. Ved hjelp av magiske edelstener kan du nemlig manipulere disse som du vil. En enkel flammekule kan endres slik at den spretter videre fra fiende til fiende, eller kanskje skytes ut i store mengder. Du kan legge inn opp til fem slike stener på hver spesialegenskap, så mulighetene blir svært mange.

Frem til nå har Path of Exile vært i lukket beta, men i går ble betatesten åpnet opp for alle som vil prøve. Du kan registrere deg og laste ned den åpne betaversjonen på spillets nettsted, men vær oppmerksom på at utviklerne for tiden opplever svært stor pågang.

I forbindelse med den åpne betatesten har utviklerne lansert en ny trailer, som du kan se under artikkelen.

Les også: Anmeldelse: Diablo III
Les også: Anmeldelse: Torchlight II

Siste fra forsiden