Statusrapport fra Hip Interactive

For en stund siden gikk Hip Interactive Corp. konkurs. Hip Interactive Europe lever imidlertid videre.

Hip Interactive Europe har akkurat gitt en statusrapport hvor de forteller litt om hva de planlegger å gjøre videre, etter at den kanadiske delen av selskapet gikk konkurs for noen uker siden. De forteller at de vil fortsette å drive forretningen som før, og at det er få endringer i utgivelseslistene deres.

Blant annet forteller de at Rugby Challenge 2006 og Garfield: Saving Arlene vil lanseres som planlagt i år, og at titler som det svært lekre Digital Reality-utviklede strategispillet Ghost Wars, samt Headfirst Production sitt Call of Cthulhu: Destiny's End, vil lanseres som planlagt til neste år.

Et spill som ikke vil lanseres som planlagt er George A. Romero's City of The Dead, som var under utvikling hos Kuju Entertainment. Hip forteller at de ikke har tro på kvaliteten til spillet, og at de derfor ikke ønsker å satse videre på denne tittelen.

For kort tid siden gjorde Kuju Entertainment det klart at de lette etter en ny utgiver for spillet. I sin pressemelding fortalte de at de allerede har vært i kontakt med flere interesserte utgivere. Det ser imidlertid ut til at selve spilltittelen vil måtte endres, da det ikke virker som Kuju har rettighetene til navnet.

Siste fra forsiden