Battlefield Heroes ute nå

Stilisert krig

EA og DICE har lansert det tegnefilmaktige krigsspillet.

Spillgigant Electronic Arts har begynt å eksperimentere med alternative forretningsmodeller for spill. PC-spillet Battlefield Heroes er en av deres første satsinger på dette feltet, og nå er spillet tilgjengelig. Interesserte spillere kan opprette konto og laste det ned gratis på den offisielle hjemmesiden.

Battlefield Heros skiller seg fra de tidligere spillene i svenske DICEs Battlefield-serie. Det realistiske utseende er byttet ut med tegneseriegrafikk, det har elementer hentet fra massive onlinerollespill og i motsetning til sine forgjengere kan det kun spilles i tredjeperson.

Spillet finansieres gjennom reklame og mikrotransaksjoner, og i følge produsent Ben Cousins skal reklamen ikke være påtrengende og transaksjonene ikke urettferdig. Reklamen dukker kun opp på nettsiden og når spillet laster, og det er ikke er mulig å kjøpe utstyr som gir deg urettferdige fordeler over motstanderen.

Bortsett fra nyvinningene har Battlefield Heroes fortsatt mye av det Battlefield-serien er kjent for. To lag kriger mot hverandre, og du kan velge mellom forskjellige roller med tilhørende utstyr. Spillet skal lanseres med tre forskjellige kart å kjempe på, og flere skal slippes etterhvert.

Diskutér artikkelen i forumet

Siste fra forsiden