Stor oppdatering på vei til Fallout Shelter

Har du ikke nok å pusle med i hvelvet ditt?

Nye fiender, og måter å bekjempe de på.

Mobilspillet Fallout Shelter ble en umiddelbar suksess etter sniklanseringen for ganske nøyaktig ett år siden, under fjorårets E3.

Spillet er lastet ned mer enn 50 millioner ganger, og snart kommer en stor oppdatering som gir oss mer å styre med i hvelvene våre.

Oppdrag og PC

Fallout Shelter får oppdrag i juli.

I oppdateringen som er på vei vil vi få muligheten til å sende beboerne ut på oppdrag. Dette blir mer konkrete utflukter enn de vi kan sende beboerne ut på i dag. Et oppdrag kan for eksempel være å redde noen fra zombie-aktige «feral ghouls», eller komme til bunns i hva som skjedde med en gruppe mennesker som er borte. Tilsynelatende ser det ut til at man kan sende opptil tre beboere på et oppdrag av gangen.

Oppdateringen vil også by på nye områder og figurer. I en trailer som ble vist under Bethesdas E3-konferanse i natt fikk vi se noen stikke innom Red Rocket Truck Stop, som de fleste som har spilt Fallout 4 burde kjenne til. Vi vil også få møte nye figurer på vår ferd i The Wasteland. Nye fiender, og nye måter å bekjempe dem på ble også vist fram i traileren.

Fallout Shelter kommer til PC i juli.

Til sist avslørte Bethesda at Fallout Shelter snart blir å finne på PC. Noen konkret dato fikk vi ikke, men oppdateringen skal visstnok komme i løpet av neste måned, juli.

Se traileren til oppdateringen i videovinduet under.

Les alt vi skriver om årets E3 »

Siste fra forsiden