Stor realismefokusert Battlefield 2-mod tar for seg en ny krig

Project Reality ser mot Falklandskrigen.

Project Reality har lenge vært en bauta innen for Battlefield 2-modifikasjoner ,med kontinuerlige oppdateringer og til og med en enkeltstående klient. Målet har hele tiden vært å gjøre skytespillet mer realistisk, blant annet ved å inkludere flere faktiske kriger.

Falklandsøyene.
Realitymod.com

Ny krig

Nå har modifikasjonen fått en ny oppdatering som legger til Falklandskrigen – en ti uker lang krig mellom Storbritannia og Argentina i 1982 der de to partene kjempet om kontrollen over Falklandsøyene og Sør-Georgia. Oppdateringen, som markerer versjon 1.4, legger dermed til fraksjoner for begge sidene, og lemper inn våpen og krigsmaskiner som var i bruk.

– I tillegg til nytt innhold, legger vi også inn nye spillsystemer slik som CLOS SAMs, bomber med fallskjermer og mer. Begge fraksjonene blir spillbare på to kart; Goose Green som er på 2 ganger 2 kvadratkilometer og fokuserer på infantrikamp, og The Falklands, som er vårt første 8 ganger 8 kvadratkilometerkart som byr på hele Falklandsøyene, med mye luftrom for fly, forteller mod-skaperne om oppdateringen.

Du kan selv se oppdateringene i toppvideoen, og laste ned modifikasjonen fra prosjektets nettsted.

Battlefield 2 ble lansert i 2005 og fikk mye skryt for å ha bygget videre på forgjengeren Battlefield 1942. Vår anmelder var også svært fornøyd, og mente at Digital Illusions presterte å løfte konseptet til nye høyder, og samtidig bevare mye av følelsen fra Battlefield 1942.

Se også: Svær Fallout: New Vegas-modifikasjon imponerer i ny trailer »

Siste fra forsiden