Stor Rocket League-oppdatering er ute nå

Sparker i gang spillets første rangerte sesong.

Psyonix

Siden Rocket Leagues lansering i juli har det tatt spillverdenen med storm og etter bare tre uker hadde spillet blitt lastet ned over fem millioner ganger. Nå har utvikler Psyonix sluppet en ny oppdatering for spillet og det er klart for Rocket Leagues første rangerte sesong.

Alle poengene du har samlet opp i rangert spill er nullstilt, og spillet har introdusert nye divisjoner. Spillere begynner i «Bronze I»-divisjonen og kan ta seg opp til «Gold III»-divisjonen med hver av de tre lagkonfigurasjonene – en mot en, to mot to og tre mot tre. Aller øverst er en Platinum-divisjon som er reservert for de 100 beste spillerne i verden.

Spill rangert med en gang

Rocket League har tatt spillverdenen med storm.
Jens Erik Vaaler/Gamer.no

I forbindelse med sesongstarten blir det også raskere å begynne en ny rangert kamp. Tidligere ble du tvunget tilbake til hovedmenyen etter rangerte kamper, men med den nye oppdateringen kan du begynne letingen etter en ny kamp rett fra resultatskjermen ved full tid.

Nytt for oppdateringen er også muligheten for PC-spillere å ikke inkludere PlayStation 4-spillere når man leter etter motstandere på nettet. Muligheten til å filtrere bort spillere på den andre plattformen har lenge vært mulig på konsollversjonen, men for de som kun ønsker å spille med PC-brukere blir dette nå tilgjengelig for PC-utgaven også.

I tillegg til de nye funksjonene kommer oppdateringen også med en rekke løsninger på småfeil i spillet. Blant annet vil ikke ballen lenger falle gjennom gulvet på Utopia Coliseum-banen, som selvfølgelig var kjedelig hver gang det skjedde.

Vår anmelder ble veldig begeistret for Rocket League.
– Dette er et råkult sportsspill »

Siste fra forsiden