Sons of the Forest

Stor Sons of the Forest-oppdatering introduserer hangglider blant flere nyheter

Fikser også en haug med problemer.

Newnight

Forrige måneds «early access»-lansering av Sons of the Forest ble en braksuksess, med over to millioner solgte eksemplarer på 24 timer. Tidligversjonen av spillet hadde riktignok en del feil og mangler, som utvikler Endnight har begynt å rydde opp i med en omfattende oppdatering.

Patch 01 – som oppdateringen heter – er tilgjengelig for nedlasting nå. Denne introduserer en haug med nyvinninger til overlevelsesspillet, fikser feil og justerer på spillopplevelsen.

Etter den nye oppdateringen er ikke Kelvin like destruktiv.
Newnight

Blant de mest nevneverdige nyhetene er en hangglider, som bør gjøre jobben med å komme seg ned fra øyas fjelltopp mye raskere. I tillegg kan man lettere studere omgivelsene med en ny kikkert og du kan låse dører fra innsiden med en pinne.

Av historieinnhold har Endnight lagt til en helt ny sjefsfiende i en av spillets bunkere. Utvikleren hinter også om «ytterligere historieelementer», uten å gå nærmere inn på akkurat hva det betyr.

Medhjelperen Kelvin har blitt sendt på lynkurs i å ikke ødelegge ting som spilleren har bygget. Blant annet skal han ikke lenger hugge ned trær som du har bygget trehus i. Fiskefella skal nå også fungere skikkelig og ytelsesproblemer skal være redusert.

Spillere vil også oppdage ulike endringer til spillopplevelsen. Blant annet blir man ikke lenger fullt så energisk av energidrikker, og det er begrenset hvor ofte man kan sove. I kamp kan man ikke lenger feie gjennom hele spillet med haglen, ettersom denne nå bare gjør halvparten så mye skade.

Les vårt førsteinntrykk av Sons of the Forest.
For mangelfullt til å anbefales for øyeblikket »

Siste fra forsiden