Sons of the Forest

Sons of the Forest rett inn på topplistene til Steam

Overlevelsesspillet solgte to millioner eksemplarer på 24 timer.

Newnight

Sons of the Forest – oppfølgeren til overlevelesspillet The Forest – har fått en solid early access-debut. Spillet er i skrivende stund det tredje mest spilte på Steam, kun bak CS:GO og Dota 2.

salgslista til Steam har Sons of the Forest også funnet veien helt til topps. Utvikler Endnight melder om over to millioner solgte eksemplarer i løpet av de første 24 timene etter lansering, som kan forklare hvorfor flere har opplevd litt slarkete servertilkobling de siste dagene.

Artikkelen fortsetter under Twitter-meldingen.

Sons of the Forest bygger videre på elementene fra forgjengeren. På en øy befolket av diverse kanibaler må spillere sanke ressurser for å bygge ly, verktøy og våpen, samtidig som de jakter på mat for å overleve.

Utviklingstiden har vært noe turbulent for Endnight, med flere utsettelser etter den opprinnelige avdukingen i 2019. Bare noen uker før den planlagte lanseringen 23. februar, bestemte utvikleren seg for å kun slippe spillet i early access.

Planen er nå å ta med seg tilbakemeldinger fra fansen, for å videreutvikle konseptet. Mer innhold skal også komme til i løpet av early access-tiden, og en fullverdig lansering er ventet om 6-8 måneder.

LES OGSÅ: Diablo IV inviterer til betatesting i mars »

Siste fra forsiden