Sons of the Forest - early access

Sons of the Forest vil likevel ikke lanseres denne måneden – kommer i stedet til «early access»

– Vi ville ikke utsette det igjen.

Endnight

Sons of the Forest, den ambisiøse oppfølgeren til 2018-spillet The Forest, vil likevel ikke lanseres 23. februar. Utvikler Endnight Games ønsker imidlertid ikke å holde ivrige fans på pinebenken, og derfor kommer overlevelsesgrøsseren i stedet ut i «early access».

Se en trailer for Sons of the Forest.

Via Steam forklarer teamet at det enda gjenstår mye å legge til i spillet. Endnight ønsket imidlertid ikke å utsette Sons of the Forest enda en gang, og løsningen ble derfor «early access».

– Det er fortsatt mye vi ønsker å legge til: gjenstander, ny funksjonalitet, balanseendringer og mer. Vi ville ikke utsette igjen, så i stedet har vi besluttet å involvere fansen i den videre utviklingen av dette prosjektet og beholde datoen 23. februar, men i stedet lansere i «early access», skriver Endnight.

Planen er at spillet skal stå fullstendig ferdig etter omtrent seks til åtte måneder. I løpet av den tiden håper utvikleren å få tilbakemeldinger fra spillere, og bruke dette til å gjøre Sons of the Forest så bra som det kan bli.

Av nyheter lokker oppfølgeren blant annet med et helt nytt og mer detaljert system for bygging. Videre har Endnight lovet datastyrte medhjelpere, dynamiske årstider og væreffekter, samt selvfølgelig nye fiender, våpen og andre verktøy å leke med.

Sons of the Forest utvikles kun for PC.

LES OGSÅ: Redfall gir deg våpen og egenskaper til å slakte vampyrer akkurat som du vil »

Siste fra forsiden