Store sverd og farlige demoner

I japanske Swords of Destiny må du bruke alt for store sverd til å kjempe mot uhyggelige demoner.

Rising Star Games har kunngjort at de vil lansere Swords of Destiny i Europa til sommeren. Dette PS2-spillet er et fargerikt actioneventyr hvor spillerne må kjempe i detaljerte miljøer mot ondskapsfulle demoner som truer med å ødelegge en hel nasjon.

Spilleren får rollen som Lei Yun, en utrolig talentfull læregutt som har trent under en av nasjonens mest legendariske mestre. Nå må han ut for å kjempe mot en rase mektige demoner som kalles Gyakki. Disse befinner seg under kontrollen til en tyrannisk herskerinne med svært uhyggelige planer.

For å stoppe ondskapens hær må Ley Yun bruke tre magiske sverd som han har fått av mesteren sin. Hvert av sverdene gir ham unike egenskaper når de brukes, og det lønner seg å bruke riktig sverd til riktig fiende.

Spillet kommer med et kampsystem som skal være enkelt nok til at det kun tar sekunder å lære seg det, men samtidig dypt nok til at det ikke blir kjedelig med det første. I tillegg loves noe som kalles "sword time", hvor handlingen går inn i sakte film og spilleren kan benytte seg av avanserte kombinasjonsmanøvere for å ta knekken på fiendene.

Siste fra forsiden