Slåssing og action fra Namco

Store våpen, større hår

Utgiveren har avduket nye Dragon Ball-spill og et Europa-slipp for God Eater.

I går avholdt spillutgiver Namco Bandai et arrangement i Barcelona hvor de viste fram kommende titler. Vi var tilstede for å se på storspill som Enslaved og Test Drive Unlimited 2, og kommer med utfyllende reportasjer om dem i nær fremtid.

Dragon Ball: Raging Blast 2

Namco Bandai kom også med en del kunngjøringer om spill og omtrentlige europeiske slippdatoer for disse. Ikke overraskende vanker det mer slåssing basert på den japanske tegneserien Dragon Ball, og i løpet av høsten slipper de både Dragon Ball Z: Tenkaichi Tag Team på PSP og Dragon Ball: Raging Blast 2 til PlayStation 3 og Xbox 360.

Dragon Ball Z: Tenkaichi Tag Team

Dragon Ball: Raging Blast 2 er selvfølgelig en oppfølger til det første Raging Blast fra 2009. Som vanlig i disse regelmessige oppgraderingene av slåssespill vanker det nye baner og spillfigurer. Totalt er det nå nitti slåsskjemper å velge mellom, og rundt tjue av dem er nye. Bortsett fra dette skal utvikler Spike ha gitt både kameraet og kontrollene en overhaling.

God Eater

Lillebror Dragon Ball Z: Tenkaichi Tag Team på PSP skal la opp til fire spillere denge løs på hverandre over nettet i lagbaserte to mot to kamper. I enspillerdelen får du nok en gang spille gjennom begivenhetene fra den gamle TV-serien Dragon Ball Z.

En gang i 2011 kommer det japanske actionspillet God Eater på PSP. Handlingen foregår i en postapokalyptisk verden hvor uhyrer som kalles Aragami herjer. Du skal sette sammen din egen hovedperson og dra ut i ødelandet for å søke lykken. Ved hjelp av et fiffig våpen som fungerer både som sverd og pistol skal du fullføre oppdrag og avdekke hva som egentlig foregår i denne verdenen.

Spillet skal visstnok ha likhetstrekk med Capcoms Monster Hunter-serie, og som i de spillene kan du dra på monsterjakt sammen med andre spillere og oppgradere spillfiguren din med nyttige ting du plukker opp på reisen.

PS. Sjekk vår Spillkalender for slippdatoer. Her får du full oversikt over når dine favorittspill kommer!

Siste fra forsiden