Storsatsingen The Division er utsatt

Men utviklerne vil snart vise frem mange nyheter.

Ubisoft

Ubisofts nettbaserte action/rollespill Tom Clancy's The Division har blitt utsatt. Nettstedet Eurogamer påpeker at spillet opprinnelig var listet opp for lansering i løpet av dette forretningsåret, som for Ubisofts del avsluttes 31. mars 2015, men at det nå har blitt fjernet fra listen.

The Division kommer kun til den nyeste maskinvaregenerasjonen.
Ubisoft

Samtidig annonserer utviklerne nå at spillet vil lanseres i 2015 for Xbox One, PS4 og PC.

– Å jobbe med The Division er en en-gang-i-livet-mulighet for oss i Massive, Reflections og Red Storm Entertainment. Vi skaper noe vi er virkelig stolt av, og vi vil ikke inngå noen kompromisser når det gjelder spillets kvalitet. Vi kommer til å lansere spillet når det er ferdig, skriver de på spillets nettsted.

Samtidig takker de spillermiljøet for støtten de har fått til nå, og understreker at de har mye å vise på årets E3-messe. Den finner sted i juni.

Tre studioer samarbeider på det massive prosjektet.
Ubisoft

Biologisk krigføring i USA

The Division tar utgangspunkt i «Operation Dark Winter», et simulert terroristangrep som skulle undersøke hva som ville skje med USAs infrastruktur etter et eventuelt biokjemisk angrep mot landet. Det man fant ut var at USA mest sannsynlig ville kollapse om et stort sykdomsutbrudd hadde funnet sted.

I The Division har et slikt utbrudd skjedd, under en av landets travleste handledager. I løpet av kun få uker har landets infrastruktur gått til helvete og de som kan redde det som er igjen er «The Division», en selvstyrt gruppe hemmelige agenter.

Spillet blir et åpent, nettbasert MMO satt til en verden under stadig endring, der du må både slåss mot og samarbeide med andre spillere for å hindre samfunnets oppløsning og finne ut hvem som faktisk står bak angrepet.

Samtidig med at The Division utsettes har Ubisoft annonsert et stort underskudd, og avslørt at Far Cry 4 skal lanseres i høst.

Siste fra forsiden