Stort Fallout-salg på Steam

Mens du venter på Fallout 4 kan du sikre deg seriens tidligere spill til halv pris.

Bethesda

Lanseringen av Fallout 4 nærmer seg med stormskritt, og dersom du enda ikke har spilt seriens tidligere utgivelser har du nå sjansen til å plukke dem opp på tilbud. Steam holder denne helgen et Fallout-salg der alle spillene – selvfølgelig med unntak av Fallout 4 – kan kjøpes til halv pris eller billigere.

Frem til mandag kan du sikre deg den komplette samlingen – med Fallout, Fallout Tactics, Fallout 2, Fallout: New Vegas og Fallout 3 – for til sammen 119 kroner, eller litt under 24 kroner per spill. Ønsker du deg enda mer innhold er også Fallout 3: Game of the Year Edition og Fallout: New Vegas Ultimate Edition tilgjengelig for 70 kroner hver.

Fallout 4 med sesongpass

Fallout 4 kan forhåndsbestilles nå.
Bethesda

Fallout 4 kan også forhåndsbestilles på Steam for en femhundrelapp, mens spillets sesongpass koster 280 kroner. Det er enda ikke klart hva som vil inkluderes i sesongpasset, og da Bethesda annonserte det i september var heller ikke de sikre på hva spillere ville få av nedlastbart innhold.

Det utvikleren derimot har bekreftet er at vi vil få tilgang på Fallout 4 Construction Kit – det samme verktøyet de brukte til å bygge opp spillet – tidlig neste år. I tillegg lover Bethesda en rekke gratis oppdateringer i tiden etter spillets lansering.

Fallout 4 kommer til PC, PlayStation 4 og Xbox One den 10. november.

Er PC-en din god nok for Fallout 4?
Bethesda har avslørt spillets maskinkrav »

Siste fra forsiden