Shadow of the Colossus blir film

Stort spill på stort lerret

Skrives til film av samme mann som gjorde Street Fighter.

Filmen Street Fighter: The Legend of Chun-Lie ble ikke akkurat godt mottatt av kritikerne, men nå har sannelig manusforfatteren fra det prosjektet, Justin Marks, fått en ny spill-til-film-jobb.

Shadow of the Colossus skal nemlig bli filmatisert, det melder Variety. Filmen skal være helt i startfasen hos Sony Pictures. Den vil bli produsert av Kevin Misher, som blant annet har jobbet med The Interpreter og sommerens Public Enemies (Johnny Depp).

Det er ikke kjent hvem som skal spille i filmen, og hvor tro man vil være til den interaktive versjonen.

I PlayStation 2-spillet fra 2005 følger vi en ung gutt som må prøve å hjelpe ei livløs jente som har mistet sjelen sin. For å gjøre dette må han befri verden fra en rekke vandrende kolosser, men i motsetning til andre spill kan han ikke bare hakke løs på dem med sverd, øks eller kniv. I stedet må han klatre opp på de enorme beistene og angripe svake punkter på kroppene deres.

Denne prosessen vil være langsom og full av farer, og tvinger spilleren til å bruke hjernen for å komme videre. I tillegg til å overvinne monstre så høye som skyskrapere må hovedpersonen også kjempe mot andre farer i det fremmede landet. Til å hjelpe seg har han den trofaste hesten sin, og mye av spillet vil foregå på hesteryggen.

Shadow of the Colossus var oppfølgeren til kritikerroste ICO.

Diskutér artikkelen i forumet

Siste fra forsiden