300 Heroes of Newerth-betanøkler delt ut

Strategispill basert på DotA

Gamer.no ga bort eksklusive betanøkler til DotA-inspirerte Heroes of Newerth.

Heroes of Newerth er et kommende strategispill fokusert på flerspiller, basert på den populære Warcraft 3-modifikasjonen Defence of the Ancients (kanskje bedre kjent som DotA). Her får vi en videreutvikling av det kjente DotA-gameplayet, og helt nytt innhold i en post-apokalyptisk verden.

Video fra spillet

Konseptet er enkelt: To lag, med fem spillere hver, kontrollerer hver sine helter med støtte fra en datastyrt hær – og målet er å ødelegge basen til det andre laget. Etterhvert som kampen skrider frem får spillerne erfaring og gull som kan brukes til å oppgradere ferdigheter eller kjøpe utstyr for å gjøre heltene kraftigere.

Samarbeid er essensielt, og gjennom effektiv, innbygget stemmekommuniksjon kan lagene utarbeide taktikk og synkronisere angrepene. Spillet er skreddersydd for en best mulig onlineopplevelse, med statistikk, rangeringslister og «matchmaking»-systemer. Det følger også med et kraftig verktøy for å lage egne brett eller utvikle modifikasjoner.

300 betanøkler gitt bort

Heroes of Newerth er for øyeblikket i en lukket beta, men Gamer.no har som eneste norske medie fått mulighet til å gi bort invitasjoner. Totalt har vi 300 betanøkler, og du kan sikre deg en ved å svare korrekt på følgende spørsmål:

Oppdatering klokken 14:04: Alle invitasjonene er nå delt ut.

Alle som har svart korrekt får en e-post med nøkkel og informasjon om hvordan man kommer i gang.

Heroes of Newerth blir en frittstående utgivelse, som fungerer for både PC, Mac og Linux. Utgivelse er ventet til høsten.

Siste fra forsiden