Knus Hitler igjen

Strategispill får nye versjoner

Commander: Europe at War gir deg storstrategi på PC, DS og PSP.

I fjor fikk Commander: Europe at War en begrenset utgivelse på PC. Dette var et turbasert strategispill der du fikk kontroll over en av sidene i den andre verdenskrigen, og måtte gjøre det du kunne for å banke motparten. Utviklerne skrøt av et gameplay som var enkelt å lære, men vanskelig å mestre, og spillet fikk en god mottakelse i strategimiljøet.

Nå kommer Commander: Europe at War i en ny og forbedret utgave for PC, samtidig som det får versjoner til DS og PSP. Her kan vi se frem til å utkjempe en storskalakrig på et gigantisk kampanjekart, spille seks store scenarier (inkludert Operaion Barbarossa og D-dagen) og mye mer.

Den nye PC-utgaven får i tillegg seks nye raske flerspillerscenarier, forbedret kunstig intelligens, flere modifiseringsmuligheter og en litt mer effektiv grafikkmotor (slik at spillet fungerer bedre på eldre maskiner).

Spillet butikklanseres i løpet av årets første kvartal, og det er Koch Media som står for distribusjonen. Den nye utgaven har også fått et litt lengre navn enn spillets første versjon, og heter nå Military History: Commander – Europe at War. Sjekk det offisielle nettstedet for mer.

Diskuter artikkelen

Siste fra forsiden