Strategispillet Warlock 2 får utvidelse

Imperiebyggespillet får ny rase, som bygger byer på havet.

Paradox

Warlock 2: The Exiled er et fantasy-basert imperiebyggespill med et kraftig fokus på krig. Vi likte det svært godt da vi anmeldte det tidligere i år.

Bygg og bo på bøljan blå. (bilde: Paradox).

Nå har utgiver Paradox Interactive annonsert at det får en ekspansjon. Den heter Wrath of the Nagas, og introduserer en ny rase, samt en helt ny kampanjemodus.

Sinte slanger

Den nye naga-rasen er en slags slangemennesker som bygger byene sine på sjøen i stedet for landjorden, og som benytter seg av amfibiebaserte enheter. Det virker også som de muligheten til å oversvømme store landområder, noe som neppe faller i god jord hos de andre rasene i spillet.

Nye enheter får vi selvsag også. (bilde: Paradox).

Naga-rasen får sine egne bygninger og enheter, og det ser også ut som spillets havområder får nye typer ressurser slik at det faktisk har noe for seg å kolonisere dem.

I den nye kampanjemodusen dreier alt seg om å ta knekken på trusselen fra den nye naga-rasen, som av en eller annen grunn har lyst til å ødelegge verden. Ekspansjonen skal lanseres senere i år, men Paradox vil ikke ut med noen eksakt dato.

Om du har lyst på mer imperiebygging satt til fargerike fantasimiljøer bør du forresten ta en titt på nylanserte Endless Legend.

Siste fra forsiden