Subnautica: Below Zero

Subnautica: Below Zero er ute i Early Access

Undervannsspillets frittstående utvidelse har fått sin første trailer.

Subnautica: Below Zero – en frittstående utvidelse for et av fjorårets mest spennende spill – er ute i Early Access på PC, kunngjorde Unknown Worlds denne uken. For å markere lanseringen slapp utvikleren den første traileren for utvidelsen, som du kan se i videovinduet over.

Is, kulde og nusselige pingviner

Subnautica: Below Zero er satt omtrent ett år etter hendelsene i originalspillet.
Unknown Worlds

Below Zero tar spillere med på nye undervannseventyr i en ny verden full av is, kulde og nusselige pingviner. Som i originalspillet venter det også utallige farer, og fans kan se frem til alt fra sultne sjøløver til gigantiske havormer.

Early Access-utgaven lar spillere utforske vinterplaneten 4546B, og inkluderer foreløpig kun utvidelsens innledende timer. Unknown Worlds advarer imidlertid om at Below Zero er langt fra ferdig, og de som gir seg i kast med den tidlige versjonen av spillet kan forvente manglende innhold og en haug med feil.

– Below Zero er fullt av «bugs», ytelsen er elendig og det inkluderer kun en liten del av våre planlagte funksjoner. Det er også et spill vi er kjempespente på. Dersom du blir med oss tror vi at du vil nye denne reisen gjennom Early Access, forteller teamet.

De som ønsker å prøve kan kjøpe seg inn via enten Steam eller Epic Games Store, og som en frittstående utvidelse er det ikke noe krav om at man må eie det opprinnelige Subnautica. Early Access-perioden er ventet å vare i minst ett år, og utvikleren håper å bringe fullversjonen av Below Zero til både PlayStation 4 og Xbox One samtidig med PC-lanseringen.

Vi likte Subnautica veldig godt.
– Vakkert, fryktinngytende og unikt »

Siste fra forsiden