Suikoden – oppfølger

Suikoden får en åndelig oppfølger gjennom Kickstarter

Oppdatert: Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes har allerede nådd målet for å bli en realitet.

Oppdatering 27. juli:Kickstarter-kampanjen er lansert og har allerede nådd målet på 500.000 amerikanske dollar.

Opprinnelig sak følger.

De to første Suikoden-spillene står igjen som noen av de mest kritikerroste rollespillene som noensinne ble lansert på den originale PlayStation. Serien nøt også godt av flere solide oppfølgere på PlayStation 2, før den offisielt gikk i dvale etter Suikoden V i 2006 (ikke medregnet sidesprang på diverse bærbare konsoller).

Dette ønsker skaperne av det første spillet i serien nå å endre på: En åndelig oppfølger ved navn Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes lanseres nå gjennom Kickstarter, hvor utviklerne må tjene 500.000 amerikanske dollar for å gjøre spillet til virkelighet.

Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes lanseres på Kickstarter.
Skjermbilde fra YouTube

Godt og gammelt

Bak det nye prosjektet står blant annet Yoshitaka Murayama, Junko Kawano, Osamu Komuta og Junichi Murakami, personer som alle har vært involvert i Suikoden-serien på et eller annet tidspunkt.

Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes beskrives som «en hyllest til den klassiske JRPG-sjangeren fra PlayStation-eraen» og vil preges av utforskning og kamper som hører til den tidsperioden. Spillet vil fortelle om vennskap og krig, med 2.5D-grafikk, over 100 unike helter som kan bli med på eventyr og et system som lar deg styrke hæren din ved å utvikle en festning i løpet av spillets gang, heter det seg.

Foreløpig har utviklerne bare gitt oss en bitteliten smakebit på hva vi har i vente. Se den korte sniktitten i videovinduet over.

Kickstarter-kampanjen for Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes lanseres den 27. juli.

LES OGSÅ: Slik blir det når Crash Bandicoot gjenoppstår »

Siste fra forsiden