Super Smash Bros. for Wii U kommer en uke tidligere enn planlagt

Uortodoks fremskynding fra Nintendo.

«Heads up, Mario! vi lanserer en uke for tidlig.»
Nintendo

Ventetiden på Nintendo-slåssespillet Super Smash Bros. for Wii U ble fredag plutselig kortet ned. Spillet skulle egentlig slippes på Wii U 5. desember, men nå blir det å se i butikkene allerede 28. november.

Skulle du ha snust på versjonen som kommer med Smash Bros-kontrolleren – som egentlig bare er en GameCube-kontroller – er det verdt å merke seg at også den er fremskyndet. Den eneste pakken som ikke slippes samtidig er ifølge Eurogamer versjonen som inkluderer Amiibo-figurer.

Åtte kan spille samtidig

Super Smash Bros. for Wii U er like rundt hjørner.

Forrige uke skrev vi om at spillet for første gang i serien vil la åtte spillere slåss samtidig. Dette gjelder dog kun i lokal flerspiller – over nett er det fremdeles maks fire samtidige spillere. En hel rekke annet snadde ble annonsert samtidig, ikke minst at Pokémon-en Mewtwo vender tilbake som nedlastbart innhold.

Dette blir det fjerde – eller femte, om du regner med 3DS-versjonen – innslaget i Super Smash Bros.-serien. Spillene lar en haug av Nintendo og Nintendo-relaterte figurer denge løs på hverandre, og har opparbeidet seg status som et svært habilt og egenartet slåssespill opp gjennom årene.

Tidligere i høst kom den håndholdte utgaven av spillet ut.
Vi i Gamer.no likte Super Smash Bros. for Nintendo 3DS, men hadde innvendinger »

Siste fra forsiden