Super Smash Bros. Ultimate gjør stor suksess for Nintendo

Slåssespillet er selskapets raskest solgte konsollspill i Europa.

Nintendo

Super Smash Bros. Ultimate gjorde sin etterlengtede debut på Nintendo Switch for snaue to uker siden, og spillet har så langt levert svært gode resultater for Nintendo.

Tirsdag tok selskapet til Twitter for å kunngjøre at slåssespillet nå er Nintendos raskest solgte konsollspill i Europa noensinne. I tillegg avslørte Nintendo at den nyeste Super Smash-tittelen har solgt raskere enn noe annet Switch-spill på verdensbasis.

Tall for Europa foreligger ikke, men i USA ble tre millioner eksemplarer revet av hyllene på spillets første 11 dager. Super Smash Bros. Ultimate danker dermed ut titler som Super Mario Odyssey og The Legend of Zelda: Breath of the Wild.

Switch topper PlayStation 4 og Xbox One i USA

Ved siden av Super Smash-suksessen kunne Nintendo fortelle at Switch-konsollen er USAs raskest solgte spillmaskin fra denne konsollgenerasjonen. Switch topper dermed PlayStation 4 og Xbox One, og har ifølge analysebyrået NPD solgt 8,7 millioner enheter bare i de forente statene.

– Det gleder oss å se en såpass sterk reaksjon fra forbrukere i den andre høytidsesongen for Nintendo Switch. Vi gleder oss til å levere mer spenning og flere smil til våre fans i det kommende året og videre, sa visepresident for markedsføring og salg, Doug Bowser.

Har du enda ikke prøvd Super Smash Bros. Ultimate?
Se hva seriens nyeste innslag har å by på »

Siste fra forsiden