Super Smash Bros. Ultimate - Stage Builder

Super Smash Ultimate-reklame hinter om at spillere snart skal få lage egne baner

Stage Builder på vei?

Nintendo

Nintendo startet uken med å slippe en ny reklame for slåssespillet Super Smash Bros. Ultimate. Det korte klippet viser en gruppe venner som koser seg med en Smash-turnering, men videoen kan også ha avslørt litt mer enn utvikleren hadde planlagt.

En egen knapp for «Stage Builder» dukker opp i den nyeste reklamen for Super Smash Bros. Ultimate. (Video: Nintendo)

Som en skarpøyd Resetera-bruker oppdaget, får vi nemlig se et lite glimt av spillmenyen (to sekunder inn i videoen på høyre side) med en ny knapp merket «Stage Builder».

Seriens byggeverktøy

Som navnet antyder er Stage Builder en egen modus som lar spillere bygge egne brett og dele dem med andre. Byggeverktøyet har tidligere vært med i både Super Smash Bros. Brawl og Super Smash Bros. for Wii U, men har så langt uteblitt fra seriens nyeste innslag.

Graving i Super Smash Ultimate-filene har allerede avslørt hint om at verktøyet skal komme til Switch-spillet, men bekreftelsen har så langt uteblitt. Enda har ikke Nintendo kommet med en offisiell kunngjøring, men reklamen antyder kanskje at Stage Builder ikke er langt unna.

Videre hevder rykter fra andre hold om at NIntendo vil avholde en ny Direct-presentasjon på torsdag 11. april. Heller ikke dette er bekreftet av det japanske selskapet, men dersom det stemmer er det ikke utenkelig at vi kan få noen Super Smash-nyheter.

Til sommeren blir det enda mer bygging med Mario.
Super Mario Maker 2 ankommer Switch med nye verktøy og funksjoner »

Siste fra forsiden