Superhelter og skurker barker sammen igjen i mai

Slåssespillet Injustice 2 har fått slippdato.

Warner Bros.

Injustice 2, oppfølgeren til NetherRealm Studios' superheltslåssespill fra 2013, har omsider fått en offisiell slippdato. Spillet skal lanseres den 16. mai 2017, og blir å finne på PlayStation 4 og Xbox One. Det melder spillsjef Ed Boon via Twitter.

Harley Quinn er blant figurene man kan spille som i Injustice 2.
Warner Bros.

I forrige uke gikk det rykter om at Injustice 2 skulle slippes allerede den 28. mars, takket være en oppføring for spillet på Microsofts nettsider. Boon var imidlertid raskt ute med å avkrefte ryktene, og nå er det altså klart at spillet først kommer syv uker senere.

Rollespillmekanismer og nyvinninger

Med Injustice 2 håper NetherRealm, som også står bak Mortal Kombat-spillene, å ta slåssespillsjangeren til nye høyder. For å oppnå dette introduserer utvikleren blant annet et «Gear»-system til spillet, som åpner for oppgradering av figurene etter hvert som man spiller.

Nettopp denne rollespillmekanismen var noe som bekymret vår skribent da han tok en kikk på spillet i fjor, men den samlede pakken lovet godt:

– Med nye figurer, nye spillbrett og et helt nytt «Gear»-system ligger Injustice 2 an til å bli større og mer omfattende enn sin forgjenger. Det eneste som bekymrer meg er balansen i spillet. Er et slåssespill egentlig forenelig med oppgraderbart utstyr? spurte Jens Erik Vaaler.

Seriens forrige spill fikk en god mottakelse her.
Les vår anmeldelse av Injustice: Gods Among Us »

Siste fra forsiden