Superman Returns

Siden X05 i fjor høst har det vært stille rundt Superman Returns. I dag slapp EA omsider den første traileren fra spillet.

Tanken bak det kommende Supermann-spillet fra Electronic Arts er å gi spilleren mulighet til å fly rundt i en 200 kvadratmeter stor by, som superheltenes konge. 60 år med Supermann-historie er lisensiert, og utviklerne samarbeider med skaperne av den nye Supermann-filmen. Dette for å sikre en autentisk og troverdig opplevelse. Vi blir imidlertid lovet at mye av fokuset i spillet vil ligge utenfor filmens handling, noe som forhåpentligvis gjør filmspillet mindre forutsigbart.

Mange animasjoner er hentet fra nettopp Madden NFL-serien, noe som betyr at vi får se individuelle muskler bevege seg når vår helt er i farta. Overgangen mellom det å fly og løpe skal også være sømløs. For å nå dine mål kan selvsagt superkreftene tas i bruk. Ikke ukritisk riktignok, selv Supermann kan bli utslitt. Enkelte oppdrag blir klart avgrensede og lineære, mens du ved andre anledninger får boltre deg i hele storbyen.

I dag slapp Electronic Arts den første Superman Returns-traileren, som vi inntil nå kun har sett et utvalg skjermbilder fra. Videoen åpner med en enorm robot som trasker faretruende gjennom byen Metropolis. Deretter skyter kameraet fart og vi blir raskt introdusert for helten. Vår stålmann blir først nødt til å avmanøvrere en enorm rakett denne roboten sender avgårde. Deretter forsøker Supermann å sette inn nødestøtet mot gigantroboten.

Det er ikke kjent om det vi ser i denne trailere er klipp fra faktisk gameplay eller grafikk. For mer informasjon om Superman Returns-spillet, anbefales vår sniktitt fra X05-visningen i fjor høst. Spillet utvikles etter det vi kjenner til for GameCube, PlayStation 2, Xbox 360 og Xbox, og forventet utgivelse er til sommeren.

Siste fra forsiden