Demo: Dark Void

Supermann? Nei

Fly fritt som fuglen i en fremmed verden.

Neste uke lanseres Capcom og Airtight Games Dark Void, og i forrige uke slapp de en demo på PlayStation Network og Xbox Live. Spillet kommer også til PC, og nå har Capcom sluppet en demo på dette formatet.

Dugelig med krigsmaskiner å vrake i fullversjonen

Som med så mange andre demoer er det dessverre ikke klart hva denne inneholder, men vi kan vel regne med at du i det minste får ta deg en flytur.

Dark Void foregår i et parallelt univers hvor en eldgammel rase romvesener har skumle planer for vår kjære planet. Heldigvis har noen av våre medmennesker blitt strandet i den samme verdenen, og det er opp til dem å stoppe romvesenene fra å bryte fri og invadere Jorden.

Du får rollen som Will, en pilot som akkurat har forvillet seg inn i denne parallelle verdenen. Med et par hendige raketter på ryggen kaster han seg inn i kampen mot romvesenene på bakken og i lufta. Det som skal skille Dark Void fra andre actionspill er blandingen av luftkamp og mer tradisjonell pang-pang på bakken. I tillegg foregår de landbaserte kampene ikke bare horisontalt, men også vertikalt.

Demoen kan lastes ned fra Worthplaying. En anmeldelse av fullversjonen får du om kort tid her på Gamer.no.

Siste fra forsiden