Switch-eiere får prøve Mario Tennis Aces gratis neste måned

Nintendo arrangerer en tredagers flerspillerturnering.

Det neste innslaget i Mario Tennis-serien – Mario Tennis Aces – ankommer Nintendo Switch den 22. juni i år. Eiere av hybridkonsollen kan imidlertid teste spillet allerede om to uker, i en nettbasert flerspillerdemo.

Mario Tennis Aces kan spilles alene...
Nintendo
...eller sammen med venner.
Nintendo

I en pressemelding forteller Nintendo at demoen kan spilles helt gratis mellom 1. juni klokken 16:00 og 4. juni klokken 00:59 – gitt at du har en Switch-konsoll som er koblet til Internett. Selve nedlastingen blir tilgjengelig en tid før serverne åpnes, men når er foreløpig ikke bekreftet.

Vinn for å låse opp flere figurer

Fra første stund byr Mario Tennis Aces-demoen på fire spillbare figurer: Mario, Peach, Yoshi og Bowser. Ved å beseire motspillere i nettbaserte kamper vil du tjene opp poeng, som du kan bruke for å låse opp ytterligere fem figurer. Hvilke det er snakk om vet vi riktignok ikke.

De som ikke liker å spille på nett kan i stedet få bryne seg på datastyrt motstand. Dette låser tilsynelatende ikke opp flere figurer, men enten du spiller på nett eller ikke vil alle som prøver demoen belønnes med et eksklusivt Mario-kostyme til bruk i fullversjonen.

Mario Tennis Aces skilter med totalt 15 spillbare figurer, hver med ulike egenskaper og spillestiler. I spillets endelige utgave kan man måle krefter mot andre spillere – enten via lokal eller nettbasert flerespiller – eller begi seg ut på historiemodusen. Sistnevnte inkluderer varierte tennisopplevelser, med flere utfordringer og sjefskamper å overvinne.

I september blir det slutt på gratis nettspilling på Switch.
Nintendo slapp nylig flere detaljer om konsollens betalingstjeneste »

Siste fra forsiden