Swords and Soldiers får Move-støtte

Ny patch til fargerikt 2D-RTS på Playstation 3.

I Swords & Soldiers slåss aztekere, vikinger og kinesere mot hverandre i en kamp om å oppnå guddommelig makt. Nå kan du styre dem ved å veive med armene, forutsatt at du har en Move-kontroller i hånden.

Det sideskrollende sanntidsstrategispillet fra Ronimo Games ble sluppet i 2009, og det er nylig sluppet en patch til PS3-utgaven på PSN som gir spillet Move-støtte.

Swords & Soldiers har enspillerkampanjer for hver fraksjon, samt mulighet for å spille mot hverandre med delt skjerm. Andre småspill og modier kan låses opp underveis i spillet.

I kampanjen har hver fraksjon ti oppdrag, og målene varierer fra okkupering av motstandernes base til å overleve fiendtlige angrep med et begrenset antall tropper.

Spillerne samler gull og mana som brukes til å kjøpe nye enheter og magier. Etter at enhetene er bygget vil de automatisk marsjere mot motstanderens base, og spilleren bruker magier for å styrke egne krigere eller angripe motstanderen direkte. Strategiske avgjørelser må tas i forhold til når nye enheter skal bygges og sendes ut.

Spillet har fått skryt av blant annet IGN, Edge og Nintendo Magazine, og feiret nylig en vellykket lansering av PC-utgaven med 20 prosent avslag hos Steam. Med rabatten får du spillet for rundt 60 norske kroner.

(Kilde: Joystiq)

Siste fra forsiden