Spill dart med Playstation Move

Spill dart med Playstation Move

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Sony har nylig annonsert Top Darts, et nedlastbart dart-spill som selvsagt tar i bruk Playstation Move.

Her vil du få spille pub-spill nummer én i en rekke ulike varianter, deriblant såkalte «Around the Clock», «501», og «Cricket». I tillegg vil det følge med en rekke andre spilltyper, og det er langt i fra alle som er basert på virkelige varianter. Nøyaktig hva vi kan vente oss er ikke klart, men vi krysser fingrene for noen særs kreative versjoner av det populære spillet.

Spillet vil ha støtte for både en- og flere spillere om gangen. Spiller du alene er det ulike serier du kan delta i, men det skrytes også av en flerspillermodus for opptil åtte spillere. I tillegg vil opptil to spillere kunne kaste samtidig i tidsbaserte moduser. Hvorvidt spillet kommer med støtte for pil-kast over nett er ikke klart.

Eksakt dato for Top Darts vites ikke ennå, men spillet er rett rundt hjørnet og slippes selvsagt via Playstation Network.

Les også: Anmeldelse: Playstation Move
Les også: Anmeldelse: The Fight: Lights Out
Les også: Anmeldelse: The Shoot


(Kilde: CvG)

Sony Playstation Move Navigation Controller

Sony Playstation Move Startpakke

Kommentarer (4)

Forsiden akkurat nå

Til toppen