Ta kontroll over tid og rom, bli en actionhelt

Det unike Superhot har fått lanseringsdato.

SUPERHOT Team

Det har nå gått over to år siden vi skrev om Superhot for aller første gang, men det som den gang bare var en spennende prototype laget på bemerkelsesverdig kort tid, har i dag blitt et vaskekte skytespill. Etter suksessen på Kickstarter i 2014 har de polske utviklerne jobbet jevnt og trøtt med utviklingen av Superhot, før de tidligere i februar endelig kunne avsløre spillets offisielle lanseringsdato, den 25. februar.

Dukk unna, skyt tilbake.
SUPERHOT Team

I Superhot tar man kontroll over tid og rom, i et univers som kun beveger seg når du gjør det. Hvis du står helt i ro vil da også alt annet stoppe opp. Med dette i bakhodet kastes man prompte ut i en rekke livsfarlige situasjoner, hvor rødfargede fiender og et spennende våpenarsenal spiller de viktigste rollene.

Man får ikke bare leke seg med skytevåpen, men også med never og sverd, for å nevne noe.
SUPERHOT Team

I praksis kan man da stoppe opp, planlegge hva man skal gjøre videre, for så å dukke unna kuler og motstandere i ren The Matrix-stil. I tillegg til spillets historiemodus, vil det også være mulig å hamle opp med skurkene i en endeløs modus, hvor du kan leke råtass i møte med stadig flere fiender, inntil du stryker med.

Superhot lanseres på Windows, Mac og Linux den 25. februar, mens en Xbox One-utgave slippes kort tid etter.

Det er flere spennende spill som kommer til Steam i februar:
Kritikerrost drapsgåte kommer endelig til PC »

Slik valgte utviklerne å annonsere lanseringsdatoen.

Siste fra forsiden