Take 2 skremmer med Project Zero 3

Take 2 har kunngjort at de vil stå for den europeiske lanseringen av Tecmo sitt grøsserspill Project Zero 3: The Tormented.

Det neste spillet i Project Zero-serien fortsetter i samme stil som de uhyggelige forgjengerne, og følger historien til den kvinnelige fotografen Rei Kurosawa. Hun oppdager til sin forferdelse at et av bildene hun har tatt i en hjemsøkt villa viser seg å avbilde hennes døde kjæreste. Kort etter dette får hun på mystisk vis en slangetatovering som sprer seg utover kroppen hennes.

Nå må hun prøve å finne ut hvorfor kroppen hennes plutselig er blitt lerretet til en eller annen overnaturlig tatoveringsartist, noe som tar henne på det Take 2 beskriver som en neglebitende reise gjennom et av de skumleste spillene noensinne. Rei får hjelp av Kei Amakura, en journalist som var venn til Rei sin avdøde kjæreste, og Miku Hinasaki fra originalspillet.

Spillet foregår både i den virkelige verden og en slags marerittverden som Rei kommer inn i hver gang hun sovner om natten. Marerittdelen av spillet foregår i en mystisk japansk herregård full av onde ånder. Blant fiendene finner vi spøkelser som er i stand til å forandre form og andre overnaturlige uhumskheter.

Den europeiske lanseringen av Project Zero 3: The Tormented vil finne sted 24. februar 2006. Spillet kommer eksklusivt til PS2. Mer informasjon finner du på Tecmo sin informasjonsside om spillet (som heter Fatal Frame III: The Tormented i USA).

Siste fra forsiden