Taktisk rollespillparodi i Dungeons & Donuts

Grotesque Tactics får oppfølger senere i år.

Det taktiske rollespillet Grotesque Tactics leverte en uvanlig spillopplevelse, takket være utviklernes rare sans for humor. Nå fortsetter de i samme stil, med Grotesque Tactics 2: Dungeons & Donuts.

Oppfølgeren kommer til PC, og skal lanseres i løpet av årets tredje kvartal. Ifølge pressemeldingen vil utviklerne jobbe med å forbedre de elementene av originalkonseptet som ikke fungerte så bra, samtidig som de introduserer massevis av nytt innhold og nye konsepter.

Måten du skaper figurene dine (og tar dem opp i nivå) skal for eksempel ha blitt endret fullstendig, og vi får også en helt ny grafikkstil.

Handlingen starter mens innbyggerne i fantasikongeriket Glory feirer suksessen i originalspillets nå monsterfrie katakombesystem. Feiringen avbrytes av at en ekkel tåke dukker opp, og kidnapper folk (slik tåke vanligvis gjør).

De overlevende velger dermed å barrikadere seg i katakombene, men finner straks ut at de ikke kan fordra hverandre. Og siden de er opptatt med å krangle, legger de ikke merke til de mørke kreftene som våkner opp i nivåene under dem.

Grotesque Tactics 2: Dungeons & Donuts utvikles av Silent Dreams, og skal gis ut av HeadUp Games. Du finner en anmeldelse av originalen i artikkelarkivet til Spillverket.

Siste fra forsiden