Tales of the Shire

Tales of the Shire lar spillere leve et koselig liv som hobbit

Nytt Ringenes Herre-spill kommer til PC og konsoll i 2024.

Det var i fjor sommer at utgiver Private Division og Weta Workshop kunngjorde sitt samarbeid om en helt ny spillopplevelse satt i Ringenes Herre-universet. Nå vet vi bittelitt mer om hva prosjektet går ut på.

Spillet heter Tales of the Shire og beskrives som en hyggelig opplevelse der man får leve et koselig liv som en hobbit. Det kom frem i en avduking forrige uke, men utover det hadde utviklerteamet lite å dele.

Akkurat hvordan spillet fungerer er dermed enda ikke bekreftet. Den første teaser-videoen for Tales of the Shire – som du kan se over – viser imidlertid litt konseptkunst, med blant annet et fugleskremsel, en kar som fisker og selvfølgelig hull i bakken, der hobbitene bor.

Et par skilt hinter tilsynelatende også om at vi skal få besøke steder som Bywater og vertshusene Ivy Bush og The Green Dragon. Spillet kommer til PC og konsoll en gang til neste år, men når vi får vite mer er foreløpig uvisst.

Ringenes Herre-fans trenger imidlertid ikke vente helt til neste år på sitt neste spilleventyr. 24. oktober kommer nemlig Return to Moria, et overlevelsesspill der man gjenerobrer de kjente gruvene til det gamle dvergeriket Khazad-dûm.

Så gjenstår det å se om de kommende spillene gjør det bedre enn The Lord of the Rings: Gollum. Det forrige prosjektet som prøvde seg på Tolkiens univers fikk nemlig slakt av folk flest, inkludert vår anmelder.

LES OGSÅ: Selskapet bak Gollum-spillet gir opp spillutvikling »

Siste fra forsiden