inFamous er ferdig

Tar elementer fra mange spill

Gjør deg klar for kraftige støt i en åpen verden.

Det PlayStation 3-eksklusive actionspillet inFamous meldes å være ferdigutviklet, og dermed i rute før slippet 29. mai. En demo er ventet på PSN én uke før utgivelsen.

Spillet er utviklet av Sucker Punch Productions, som blant annet står bak Sly Cooper-serien.

Infamous er et actioneventyr satt i en åpen verden. En voldsom eksplosjon inntreffer Empire City og jevner et område som strekker seg over seks kvartaler, med jorda. Hovedpersonen Cole overlever så vidt eksplosjonen, og hans liv kommer ikke til å bli det samme når han i etterkant begynner å utvikle superkrefter – nevnelig utrolig bruk av elektrisitet.

Utvikleren lover at du skal få føle hvordan det er å være en helt som gradvis utvikler flere superkrefter og hjelper Empire City etter at voldsomme demonstrasjoner har kastet byen ut i et lovløs tilstand. Det fortelles om en levende by hvor du skal få ta del i kamper mot lovløse bander og vertikal så vel som horisontal utforsking av byen.

Vi har allerede kikket på spillet, og la merke til hvordan man har blandet elementer fra Crackdown, Grand Theft Auto, Assassin's Creed og The Force Unleashed. En skikkelig lapskaus dette, altså.

Diskutér artikkelen i forumet

Siste fra forsiden