Team Sonic Racing ble først lekket, så bekreftet

Det lagbaserte bilspillet skal lanseres til vinteren.

Onsdag kveld avduket Sega racingspillet Team Sonic Racing, med en kort teaser-video som du kan se over. Utgiveren ble riktignok snytt for sjansen til å overraske fansen, takket være nok en lekkasje fra Walmart.

Team Sonic Racing skal etter planen lanseres vinteren 2018.
Sega

Den amerikanske butikkjeden dro nylig sløret av en rekke uannonserte spill, inkludert Bethesda-spillet Rage 2, og denne uken var den jaggu frempå igjen. En oppføring for Team Sonic Racing for Nintendo Switch ble oppdaget tidligere på onsdagen (via Resetera), og lekkasjen skulle altså vise seg å stemme.

Lagbasert kappkjøring

I en pressemelding forteller Sega at Team Sonic Racing kommer til PC, PlayStation 4, Xbox One og Nintendo Switch. Utgiveren sikter mot lansering en gang til vinteren, men en nøyaktig dato er enda ikke fastsatt.

Selve spillet skilter med en rekke moduser, som spillere kan takle enten alene eller sammen med venner. Sega lover både nettbaserte løp for 12 spillere og lokal flerspiller med opptil fire spillere på samme skjerm.

Som navnet tilsier er lagbasert kjøring en viktig del av Team Sonic Racing. Spillere får velge mellom 15 figurer fra Sonic-universet, som alle fyller ulike roller i et racinglag. Figurene faller under én av tre kategorier – fart, teknikk eller styrke – og man må jobbe sammen og kombinere ulike spillestiler for å danke ut motstanden. Det blir også muligheter for å tilpasse bilene, ved blant annet å endre ytelse og utseende.

Det er britiske Sumo Digital, studioet bak Sonic & All-Stars Racing Transformed fra 2012, som skal stå for utviklingen. Vi får vite mer om spillet på årets E3-messe, som går av stabelen i midten av juni.

Nå skal det visstnok bli film av det blå pinnsvinet.
Deadpool 2-regissøren står bak Sonic-filmen, som kommer til neste år »

Siste fra forsiden