Tenchu: Fatal Shadows kommer til Europa

Sega Europe har fortalt at de skal gi ut det neste spillet i Tenchu-serien. Den europeiske versjonen av spillet har fått navnet Tenchu: Fatal Shadows.

Tidligere har det vært Activision som har gitt ut spill i Tenchu-serien utenfor Japan, men nå har altså Sega Europe fortalt at det er de som vil stå for den europeiske lanseringen av Tenchu: Fatal Shadows. Spillet har allerede blitt lansert i Japan, under navnet Tenchu: Kurenai, men vi europeere må vente til våren neste år før vi får spille det.

Spillet følger heltinnen AyaNe (som vi har truffet tidligere i serien) og nykommeren Rin. Rin er 16 år, og har blitt oppfostret av en mann som heter Kichigoro. Hele livet sitt har hun bodd i landsbyen Hagakure no Sato, men en dag kommer hun tilbake fra en treningsperiode i fjellene og finner landsbyen i ruiner. Her treffer hun også AyaMe, og sammen bestemmer de seg for å få hevn over den onde klanen som er ansvarlig for ugjerningene.

Gameplaymessig følger Tenchu: Fatal Shadows i fotsporene til Tenchu: Wrath of Heaven. Det er med andre ord snakk om en blanding av sniking og nærkamp, og denne gangen skal forholdet mellom disse to delene av spillet mer balansert enn tidligere. Nyheter i denne utgaven inkluderer muligheten til å gjemme lik og puste under vann. Vi kommer tilbake med mer informasjon om dette spillet etter hvert.

Siste fra forsiden