Terraria - Journey's End

Terraria topper bestselger­listen på Steam – ni år etter lansering

Eventyrspillet er mer populært enn noen gang etter ny oppdatering.

Ni år etter dets opprinnelige lansering nyter Terraria større popularitet enn noen gang. Eventyrspillet har klatret til topps på Steams bestselgerliste, og med en topp på nesten en halv million samtidige spillere er det med helt i toppen blant plattformens mest populære titler.

Terraria ble opprinnelig lansert 16. mai 2011.
Re-Logic

Ifølge SteamCharts ligger spillertallet i skrivende stund på hakket over 300 000 spillere. Det holder til en andreplass på sammenlagtlista, foran Dota 2 og Grand Theft Auto V og kun slått av Counter-Strike: Global Offensive.

Svær oppdatering

Grunnen til den voldsomme økningen i spillertall er lanseringen av Journey's End, spillets siste store oppdatering. Denne introduserer haugevis med nytt innhold til alle som eier Terraria, og som Re-Logic forteller er spillet nå endelig «komplett».

– Fra nye måter og spille Terraria til over 1000 nye gjenstander å finne og bygge, til nye sjefskamper og utfordringer og til og med en fullstendig overhaling av hele spillet. inkludert balanse, grafikkvalitet og mekanikker – Journey's End har virkelig noe for enhver, skryter utvikleren på sine nettsider.

Ved siden av Journey's End har Re-Logic også inkludert tModLoader som gratis ekstrainnhold til alle brukere. Som utvikleren forteller er målet at verktøyet – som opprinnelig ble skapt av fans – skal bli mer synlig for spillere, slik at flere kan få glede av de mange modifikasjonene Terraria-fansen har snekret sammen.

Terraria: Journey's End er foreløpig kun tilgjengelig på PC, men skal etter planen også komme til andre plattformer etter hvert.

Vi likte Terraria godt da spillet først kom ut.
Les anmeldelsen vår her »

Siste fra forsiden