Test din makt i april

Det nye Mortal Kombat slippes allerede i vår.

Mortal Kombat er en av de mest ikoniske slåssespillseriene der ute, og det bredte seg en viss spenning og forventning da en helt ny tolkning av serien ble annonsert i sommer. Nå er det klart at vi vil kunne slå klørne i spillet allerede i april.

Slåsserier.

Dette melder utgiver Warner Brothers i en pressemelding.

De kan samtidig fortelle om en spesialutgave som bærer navnet «Kollector's Edition», og kommer med samlefigurer av Sub-Zero og Scorpion, en bok med illustrasjoner fra spillet samt nedlastbart innhold basert på tidligere spill i serien.

Ifølge spillnettstedet Destructoid vil de aller mest dedikerte også kunne kjøpe begrenset «Tournament Edition», som kommer med ei spesialisert spillstikke.

Fra før av er det kjent at PlayStation 3-versjonen av Mortal Kombat vil komme med God of War-helten Kratos som spillbar figur, samt støtte for stereoskopisk 3D.

Mortal Kombat er en ny tolkning av den velkjente slåssespillserien, og skal blant annet by på en dypere kampopplevelse mer tilrettelagt for kjernespilleren. Samtidig eksperimenterer det med hvordan spillet vises, ettersom det er det første spillet i serien som forsøker seg med tidvis 3D. Denne hybridvisningen kalles gjerne for «2,5D».

PS! Rykter på Internett vil ha det til at spillet har fått den enda mer spesifikke utgivelsesdatoen 19. april, men forblir spekulasjoner på dette punktet.

Lurer du på hvilke andre spill vi har i vente? Ta en titt i vår Spillkalender!

Siste fra forsiden