Demo: Break a Leg

Test norskutviklet spill

Nå kan du teste det norskutviklede actionspillet Break a Leg.

Break a Leg er et førstepersons plattform/actionspill som skal skal lanseres på PC og Xbox Live Arcade til våren. Spillet er utviklet av en gruppe nordmenn, som nå har lansert en spillbar demo av PC-utgaven.

Målet i Break a Leg er å komme seg raskest mulig gjennom en serie abstrakte miljøer. Ved hjelp av "jump pads" kan du hoppe fra bygning til bygning, og fokuset på bevegelse og hastighet.

Hopp og sprett.

Individuelle brett har som regel flere ruter, slik at det skal være mulig for alle å fullføre dem. For å få best mulig tid må du imidlertid utforske, og finne de mest effektive (men også langt vanskeligere) rutene gjennom omgivelsene.

– Dette sikrer en gjenspillingsverdi og avhengighetsfaktor som har fått sommernes publikum til å bruke ganske mange timer på spillet selv om vi har bare en level i demoen, sier Bjørnar Herstad, som er en av utviklerne bak spillet, til Gamer.no.

Demoen av spillet lar deg prøve ett brett, men har ellers det meste av funksjoner og muligheter som blir å finne i fullversjonen.

– Jeg er veldig ydmyk i forhold til lanseringen, vet fra før at vi har mange tilhengere i Storbritannia, men er veldig spendende på å se hvordan demoen blir tatt i mot her i Norge, sier Herstad.

Du kan laste demoen (som er på cirka 330 MB) ned herfra:

Sjekk utviklernes blogg for mer informasjon om spillet.

Siste fra forsiden