Test snikskytterevnene dine i en åpen verden

Sniper: Ghost Warrior 3 får betaperiode neste måned.

CI Games

CI Games har invitert til en betatest av sitt kommende snikskytterspillSniper: Ghost Warrior 3 – som sparkes i gang på PC neste måned. Testperioden er åpen for alle som ønsker å delta, og for å få tilgang trenger du kun registrere deg på spillets nettsider før betaens startdato – 3. februar.

Sniper: Ghost Warrior 3 får en betatest i februar.
CI Games

Når du er registrert vil du etter hvert motta en kode som gir deg tilgang på betaen.

I løpet av testingen får spillere prøve to oppdrag, kalt Cut Off og Blockout. I førstnevnte må man infiltrere en tungt bevoktet leir for å omprogrammere fiendenes radiosender. I det andre oppdraget er målet å tilintetgjøre en krigsforbryter, men hvordan man utfører jobben er opp til hver enkelt spiller.

Åpen verden

Handlingen i Sniper: Ghost Warrior 3 er satt til Øst-Europa, der tre rivaliserende fraksjoner skaper uro. I motsetning til spillets altfor lineære forgjenger byr utvikler CI Games denne gangen på en åpen verden, som spillere skal få utforske akkurat som de vil.

Droner kan brukes til å utforske omgivelsene.
CI Games

Ifølge spillets nettsider får vi ta i bruk diverse kjøretøyer for å navigere spillverdenen, og droner kan benyttes for å få større oversikt over omgivelsene. Selvfølgelig venter også et variert våpenarsenal, med blant annet pistoler, maskingevær og selvfølgelig flere forskjellige skarpskytterrifler.

Sniper: Ghost Warrior 3 kommer til PC, PlayStation 4 og Xbox One den 4. april. Betaen er imidlertid kun tilgjengelig på PC.

Battlefield 1 får snart mer innhold.
Slik blir skytespillets første store utvidelse »

Siste fra forsiden