E3 2021 - The Anacrusis

The Anacrusis byr på samarbeidsfokusert monsterslakt på et romskip

Fra studioet til Left 4 Dead-forfatteren.

Left 4 Dead-studioet er i full sving med en åndelig oppfølger, kalt Back 4 Blood. Originalspillets forfatter er riktignok ikke med denne gangen, da han er opptatt med sitt eget samarbeidsfokuserte skytespill.

Samarbeid er viktig i The Anacrusis.
Stray Bombay

Chet Faliszeks nye utviklerstudio – Stray Bombay – dro torsdag sløret av The Anacrusis. Spillet er, ikke ulikt Left 4 Dead, et skytespill der fire spillere jobber sammen om å plaffe ned horder med monstre.

The Anacrusis foregår på et forlatt romskip, kalt Isolode. Det vil si, helt forlatt er det ikke. Spillets fire helter blir raskt angrepet av ondsinnede romvesener, og som utvikleren forteller må man ta i bruk forskjellige strategier for å overleve.

Til tross for det dystre utgangspunktet er The Anacrusis i all hovedsak designet for å tilby en hyggelig og sosial opplevelse. Stray Bombay har nemlig som mål å skape en samleplass for venner, familie og alle de som ikke får truffet hverandre i disse koronatider.

– Ved å fjerne konkurransedrevne elementer som kan ødelegge for samspill, og designe alt fra egenskaper til sjefsromvesener som oppfordrer til samarbeid føler vi at vi har fanget en del av sjangeren som ingen andre helt har fulgt med på, skriver teamet på sine nettsider.

The Anacrusis kommer til PC, Xbox One og Xbox Series X/S en gang til høsten.

Her finner du alle nyhetene vi har skrevet fra årets E3 »

Siste fra forsiden