The Darkness II er bekreftet!

2K Games skifter utvikler, men spillet skal visst bli brutalt kult.

I fjor sommer kunne vi avsløre at mye tydet på at utviklingen av The Darkness II var i gang. Ikke hos svenske Starbreeze, som sto bak det første spillet i 2007, men hos Digital Extremes.

Digital Extremes har tidligere gitt oss kurante Dark Sector, og i dag kunne utgiver 2K Games bekrefte at dette studioet er godt i gang med The Darkness II. Det skriver Eurogamer.

Det første The Darkness.

Spillet kommer til Xbox 360, PlayStation 3 og PC høsten 2011.

Nok en gang skal vi styre Jackie Estacado, en gangster besatt av onde krefter. Slikt har sine fordeler, spesielt når fiender skal drepes. I det første spillet var blant annet tentakler med hoder et viktig offensivt våpen. Ja, dette er mørke saker.

– Kall meg gjerne unøytral, men The Darkness II er etter min mening et av de mest brutalt kule spillene jeg noen gang har testet. 2K Games har virkelig truffet spikeren på hodet, sier Marc Silvestri, eier av Top Cow Productions og skaper av The Darkness-tegneserien.

Dermed gjenstår det bare å se hvor brutalt kult dette blir. Vi kommer med flere detaljer så snart vi får sett spillet i aksjon.

PS. Sjekk vår Spillkalender for slippdatoer. Her får du full oversikt over når dine favorittspill kommer!

Siste fra forsiden