The Division 2 - PlayStation 4

The Division 2 på PlayStation 4 blir nesten dobbelt så stort som på de andre plattformene

Får gigantnedlasting på lanseringsdagen.

Ubisoft

The Division 2 nærmer seg lansering, og i den forbindelse har Ubisoft opprettet en ny støtteside for spillet som inneholder en del interessant informasjon. Det melder blant andre Game Informer.

På støttesiden kan man lese at den fysiske PlayStation 4-versjonen av The Division 2 vil kreve en nedlasting på intet mindre enn 88-92 gigabyte samme dag som spillet lanseres.

Interessant nok skriver Ubisoft at også den endelige størrelsen til installeringen på harddisken ligger mellom 88-92 gigabyte for både den fysiske og digitale versjonen.

Mikkjell Lønning/Gamer.no

Nesten dobbelt så mye som på de andre plattformene

Dermed ser det altså ut til at de som kjøper spillet fysisk i praksis må laste ned hele spillet over nettet, men Ubisoft kaller nedlastingen en oppdatering, «Title Update 1».

Ubisoft skriver at man må begynne å installere fra den fysiske spilldisken, og deretter vil den store nedlastingsfilen bli hentet samtidig fra nett.

Det er verdt å merke seg at PC- og Xbox One-versjonene av The Division 2 får en endelig installasjonsstørrelse på kun 48-52 gigabyte, altså omtrent halvparten av PlayStation 4-versjonen.

Ifølge Ubisoft inneholder den store nedlastingen på lanseringsdagen diverse feilfikser og forbedringer av spillet, uten at det er klart hva disse består i. Utgiveren kan for øvrig også opplyse at det kommer en «Title Update 1.5» den 11. mars, som er på noe mer beskjedne 2 gigabyte.

The Division 2 lanseres 15. mars til PC, PlayStation 4 og Xbox One.

Les også: The Division 2 får nye oppdrag, et raid og flere spesialiseringer i sitt første år »

Siste fra forsiden