The Division-betaen utsettes til neste år

Men Xbox One-spillere kan prøve spillets alfaversjon allerede denne uken.

Ubisoft

Ubisoft har utsatt The Division-betatesten som etter planen skulle avholdes for Xbox One-spillere i løpet av denne måneden, melder utvikleren via sine nettsider. Betaen blir i stedet flyttet til tidlig neste år, og blir da tilgjengelig for alle som forhåndsbestilte spillet til enten PC, PlayStation 4 eller Xbox One:

– Vi vet at mange av dere har ventet tålmodig på The Division-betaen, og vi setter pris på deres tålmodighet mens teamet jobber med å levere en actionrollespillopplevelse i en åpen åpen verden, som vil overgå forventningene deres 8. mars 2016, skriver utvikleren.

Alfatilgang på Xbox One

Alfatesten av The Division blir første gang offentligheten får utforske spillets enspillerområder.
Ubisoft

Som plaster på såret vil alle som forhåndsbestilte The Division på Xbox One få tilgang på spillets alfautgave denne uken. Ubisoft skal allerede ha begynt å sende ut alfakoder via epost, og spillere som får en kode kan spille så mye de vil fra 9. desember klokken 11:00 til 12. desember klokken 10:00.

Alfatesten er første gang offentligheten får spille en versjon som inkluderer mer enn The Divisions flerspillerområder, de såkalte «Dark Zones». Hvorvidt det betyr at spillet blir tilgjengelig i sin helhet, eller om det kun er et avgrenset område man får boltre seg i sier utvikleren ikke noe om.

Fordi det enda er tidlig i utviklingsfasen krever Ubisoft at alle alfadeltakere skriver under på en taushetserklæring før de kan spille, der de lover å ikke dele bilder, video eller beskrivelser av spillet.

Uncharted 4s flerspillerbeta pågår nå.
Slik blir det når Nathan Drake og gjengen møtes til dyst »

Siste fra forsiden