The Division får ny stor gratisoppdatering neste uke

Introduserer nye oppdrag, nytt utstyr og diverse Dark Zone-endringer.

Ubisoft har kunngjort slippdatoen for en ny stor gratisoppdatering for skytespillet The Division. Oppdateringen – kalt Conflict – kommer til Xbox One, PlayStation 4 og PC den 24. mai, og byr på nye utfordringer – både i spillets åpne verden og i spiller-mot-spiller-områdene.

Ny «Incursion»

Conflict-oppdateringen introduserer nye utstyrsett.
Ubisoft

Conflict introduserer først og fremst en ny «Incursion» – et vanskelig oppdrag ment for grupper med erfarne spillere – som har fått navnet Clear Sky. I det nye gruppeoppdraget tar man opp kampen mot Rikers-gjengen, som har sikret seg kontroll over Manhattans luftrom med en stjålet luftvernkanon. Spillere må uskadeliggjøre kanonen og returnere verdifulle forsyninger som har blitt kapret av skurkene.

I tillegg byr oppdateringen på oppdrag i spillets åpne verden, der målet er å finne og eliminere enten grupper med kriminelle eller farlige enkeltmål. Ved å fullføre «Search and Destroy»-oppdrag kan spillere tilegne seg viktig informasjon om tilholdsstedene til ulike gjengledere – såkalte «High Value Targets» – som deretter må tas av dage.

Både disse og Incursion-oppdragene byr på alt fra kraftigere våpen til deler av fire nye utstyrsett. I likhet med tidligere vil de nye settene være tilpasset til ulike spillestiler, og ved å bruke flere deler av samme sett får du bonuser som gjør figuren din enda sterkere.

Dark Zone-endringer

Med de nye Dark Zone-endringene må du passe bedre på gjenstandene dine.
Ubisoft

Med kraftigere utstyr introduserer Ubisoft også en ny Dark Zone-pulje for spillere med våpen og klær av høyeste kvalitet. De som våger seg inn i den vanskeligste spiller-mot-spiller-puljen vil belønnes med enda bedre utstyr, mens spillere i alle puljer kan finne nye forseglede pakker, som må dekontamineres før man finner ut hva de inneholder.

Selve prosessen med å sende Dark Zone-gjenstander til dekontaminering gjennomgår også en stor endring, som gjør operasjonen langt mer risikabel. Nå kan spillere nemlig skjære ned hverandres gjenstander etter de har blitt hektet på tauet som flyr dem ut av sonen.

Dermed er det ikke lenger nok å løpe inn, hekte på gjenstandene dine og så stikke av før noen bestemmer seg for å skyte deg. Du må bli igjen til ekstraksjonsprosessen er fullført for å forsvare det som er ditt.

Xbox One-eksklusivt innhold

Conflict er den siste av de to store gratisoppdateringene for The Division, men ytterligere tre utvidelser vil lanseres i løpet av året. For å sikre deg disse må du imidlertid frem med lommeboken og enten kjøpe spillets sesongpass eller pakkene hver for seg.

De to første utvidelsene – Underground og Survival – kommer til Xbox One 30 dager før PlayStation 4 og PC, mens den siste – Last Stand – slippes samtidig på alle plattformer.

Les også
Anmeldelse: The Division

Introduseringen av nytt The Division-innhold har ikke alltid gått greit.
Tidligere i år ble flere spillerfigurer fjernet som følge av en oppdatering »

Siste fra forsiden