The Divisions to første utvidelser er Xbox One-eksklusive i 30 dager

Den tredje kommer derimot samtidig over hele fjøla.

Ubisoft

The Division får tre utvidelser i løpet av året. De to første av disse blir kun å få tak i på Xbox One de 30 første dagene, mens den siste blir tilgjengelig på alt samtidig. Dette melder Ubisoft Blog.

Den første av disse heter Underground, og skal ta sted langs de forlatte t-banekorridorene der man skal jakte ned fiender. Juni er satt som lanseringsmåned for denne utvidelsen. Den andre kommer senere samme sommer og heter Survival. Her skal det ifølge beskrivelsen handle om å klare å overleve i beinharde omgivelser mens man sanker ressurser.

Tom Clancy's The Division.
Ubisoft

Den siste utvidelsen vet vi ikke mye om, annet enn at den går under navnet The Last Stand. Denne attpåklatten kommer ikke før neste vinter en gang.

I likhet med de fleste store spill nå om dagen kan du sikre deg et sesongpass for å få tilgang på alle utvidelsene etter hvert som de slippes. Du kan antageligvis også kjøpe de stykkvis – mest sannsynlig for en liten slump mer.

The Division skal også få flere gratisoppdateringer gjennom året, slik som Incursions som legger til beinhardt flerspillersnadder myntet på de som har nådd slutten allerede. Den kommer i april.

Samarbeid etter samfunnskollaps

The Division lar oss utforske et falleferdig New York i kjølvannet av en total infrastrukturkollaps. I rollen som en utsendt agent fra militærgrenen The Division må spillere løse oppgaver, overleve farer og samarbeide med andre i håp om å redde byen.

Spillet ble lansert til Xbox One, PlayStation 4 og Windows 8. mars, og etter noen timer med servertrøbbel virker det nå som om spillet er stabilt for de fleste. Vår anmelder er godt igang allerede, og vi håper å få høre fra ham etter en strabasiøs stund i New Yorks forlatte gater.

Se verden kollapse rundt deg i The Division-simulator »

Siste fra forsiden