Podkast

Rad Crew - Sesong 11, episode 5

The Division virker mer og mer lovende

Rad Crew har heller ikke sluppet taket på The Witness ennå.

Ubisoft, Rad Crew

I mangel av noe aktuelt å lage Topp 5-liste om denne uken fant vi ut at vi skulle snakke om de fem beste fiktive skolene i dataspill. Hvorfor ikke? Bare ikke kom for sent! Spillene vi snakker om på lista viser at skolen ikke nødvendigvis er så kjedelig at du må sluntre unna.

The Witness blir en snakkis denne uken også.
Thekla, Inc.

Men over til ukas fokus: Jonathan Blow sitt nye spill The Witness, som har grepet oss, hypnotisert oss, og nekter å gi slipp. I tillegg får dere våre erfaringer fra betaen til Tom Clancy's The Division, som faktisk virker mer og mer lovende.

Til slutt spurte vi lytterne våre om hvilke spillserier de alltid har hatt lyst til å sjekke ut, men ikke har hatt anledning eller tid til ennå. Som vanlig fikk vi mange gode svar.


Rad Crew - Sesong 11, episode 5

Her er tidspunktene:

  • (3:17) Topp 5 fiktive skoler
  • (25:50) Nyheter
  • (40:24) The Witness, Tom Clancy's The Division
  • (1:21:00) Spillserier dere alltid har hatt lyst til å prøve

Gått glipp av tidligere episoder?

Hver episode av Rad Crew kommer på torsdager og produseres i samarbeid med redaksjonen i Gamer.no. Det betyr blant annet at våre anmeldere og skribenter fra tid til annen vil dukke opp i programmet for å snakke om ferske spillopplevelser, trender eller hva vi gleder oss til. Du kan bli bedre kjent med gjengen bak Rad Crew på deres Facebook-side.

Her er de tre forrige episodene av Rad Crew:

Rad Crew, 28. januar
Rad Crew, 21. januar
Rad Crew, 14. januar

Hver episode er tilgjengelig gjennom iTunes-strømmen og RSS-strømmen til Rad Crew, og du kan laste den ned som MP3-fil her.

Siste fra forsiden